Samarbeten

Vi har samarbeten med olika entreprenörer som hjälper oss på områden som vi inte kan själva. Här finns en digital handbok som alla entreprenörer får av oss med policy, etik och regler som vi alla arbetar efter. Här hittar du handboken för entreprenörer.

 

 

Nedan presenterar vi de företag och föreningar som vi har ett samarbete eller utbyte med.

 

Haninge bostäder tillsammans med Haninge kommun satsar på att inspirera barnfamiljer i Jordbro och Brandbergen till ett mer aktivt liv och hälsosammare livsstil. Rekryteringen av deltagarfamiljer har gått via skolor i området.  

Vi samarbetar med En Frisk Generation som erbjuder barnfamiljer fysisk aktivitet 2 gånger i veckan samt utbildning i hur man lever ett hälsosammare liv. I skolans matsal tillagas en näringsriktig middag som familjerna bjuds på efter passet. Under våren har dock middagarna ställts in på grund av Covid-19.

Barnfamiljerna får prova på olika idrotts- och friluftsaktiviteter såsom dans, bollsporter och parkour, helt kostnadsfritt.

Genom rörelse, glädje och gemenskap är vår förhoppning är att det ska bidra till ett mer aktivt liv och hälsosammare livsstil.

För mer information om organisationen och deras aktiviteter går det bra att besöka deras hemsida www.enfriskgeneration.se.