Lediga tjänster på Haninge Bostäder AB

Haninge Bostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag med stort hjärta. Vi äger och förvaltar fastigheter från Tungelsta och Dalarö i söder till Vega och Vendelsö i norr. Haninge Bostäders uppgift är att bygga och erbjuda trivsamma lägenheter i trevliga boendemiljöer. Vi äger och förvaltar ca 2400 lägenheter. Här finns framtidstro, gemenskap och laganda, god ekonomi och en stor möjlighet att få utveckla och utvecklasMed Haninge Bostäders starka värdegrund och med hållbarhetsfrågorna i centrum har bolaget siktet inställt på att vara den attraktivaste hyresvärden på Södertörn.

Vill du utveckla och utvecklas med oss? 

 

Vi söker nu en Verksamhetscontroller med ledaransvar

Är du en erfaren, framåtlutad controller som lockas av personalansvar? Trivs du med att proaktivt driva förändringar, utveckla affären och att föra verksamheten framåt? Då kanske denna tjänst som Verksamhetscontroller på Haninge Bostäder är nästa steg för dig! Varmt välkommen med din ansöken.

Här kan du läsa mer och söka tjänsten!

Vi söker även en Områdesvärd med tidigare erfarenhet

Har du erfarenhet av utemiljö och vill jobba med trevliga kollegor hos Haninge Bostäder? Då ska du söka tjänsten som områdesvärd hos oss.

Sök tjänsten som områdesvärd här!