Lediga tjänster på Haninge Bostäder AB

 Haninge Bostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag med stort hjärta. Vi äger och förvaltar fastigheter från Tungelsta och Dalarö i söder till Vega och Vendelsö i norr. Haninge Bostäders uppgift är att bygga och erbjuda trivsamma lägenheter i trevliga boendemiljöer. Vi äger och förvaltar ca 2400 lägenheter. Här finns framtidstro, gemenskap och laganda, god ekonomi och en stor möjlighet att få utveckla och utvecklasMed Haninge Bostäders starka värdegrund och med hållbarhetsfrågorna i centrum har bolaget siktet inställt på att vara den attraktivaste hyresvärden på Södertörn.

Vill du utveckla och utvecklas med oss?

 

2 st områdesvärdar

Nu söker vi två Områdesvärdar som vill vara med på vår pågående resa mot att bli den mest attraktiva hyresvärden i Södertörn. Som Områdesvärd arbetar du aktivt med social hållbarhet och ombesörjer för alla allmänna ytor inomhus såväl utomhus att det är Helt, Rent och Snyggt. Vilket skapar trygghet i våra områden.

I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Maria Fjellström på maria.fjellstrom@arenapersonal.com.

Sök tjänsten som områdesvärd här!

Vi ser fram emot din ansökning!