Sommarjobb 2023

Tillsammans för Haninge 2023


I år kommer området fyllas av sommarjobbande ungdomar igen!

Vi är genom Samverkan Haninge en av parterna som står bakom Tillsammans för Haninge som i år kommer att anställa 290 sommarjobbande ungdomar i åldern 15-17 år.

De kommer att jobba i sitt område indelade i arbetsgrupper om ca 4-5 st och varje grupp leds av en gruppledare. Totalt kommer 30 gruppledare att anställas under sommaren och de är äldre ungdomar som är ca 18-21 år som främst kommer ifrån Haninge. I varje område finns också en projektledare och platsansvariga som ansvarar för den dagliga driften.

Tillsammans för Haninge kommer i sommar att jobba i Handen, Vega, Jordbro, Brandbergen, Vendelsö, Västerhaninge och Tungelsta. Ungdomarnas huvudsakliga arbetsuppgifter är i utemiljön i området och består av att bla rensa ogräs, plocka skräp, måla (tex Lekställningar, staket, mm), bygga odlingslådor och mycket annat som förbättrar området.

Det övergripande målet är att skapa tryggare och trivsammare områden genom att jobba med att förbättra utemiljön och ungdomarnas utveckling.

Alla som jobbar i Tillsammans för Haninge har tröjor med satsningens logotyp på så att ni som bor i området ska känna igen dem. Sommarjobbarna har lila t-shirts, gruppledarna har blå tröjor och projektledare/platsansvariga har grå tröjor.

Tillsammans för Haninge är en stor insats där många ungdomar har sitt första jobb. Vi jobbar mycket med att lära dem vad det innebär att jobba och hoppas att ni vill vara en del i att stötta dem. Om ni stöter på en arbetsgrupp får ni gärna säga hej och om ni tycker att de gör ett bra jobb får ni gärna ge dem uppmuntrande ord. Om ni vill har synpunkter på hur de arbetar eller vad de gör så får ni gärna prata med gruppledarna (blå tröja) eller med våra projektledare eller platsansvariga (grå tröja) så kan de hjälpa sommarjobbarna vidare i sitt arbete.

Om ni vill komma i kontakt med projektledarna och platsansvariga så kan ni antingen komma till lokalen och knacka på eller maila till tfh@adtillsammans.se


Lokalerna hittar ni på:
● Jordbro: Moränvägen 94 (i källaren, nedgång på sidan av huset)
● Brandbergen: Skyttens gata 543 (i källaren, nedgång via port 543)
● Västerhaninge: Tungelstavägen 33E (i källaren, nedgång på sidan av huset)
● Handen: Bagarvillan, Folkparken 17


Om ni vill följa ungdomarnas arbete i sociala medier så hittar ni Tillsammans för Haninge på:
Instagram: @tillsammans_for_haninge
Facebook: Tillsammans för Haninge


Vi som står bakom Tillsammans för Haninge 2023 är Haninge kommun, Haninge Bostäder, Victoriahem, Stena Fastigheter, Sveafastigheter, Tornberget, SBB, Coca-Cola Europacific Partners Sverige och Ica Maxi Haninge. Ansvar för den dagliga driften har AD Tillsammans.
info@adtillsammans.se

Frågor? Kontakta oss på info@haningebostader.se