Öppet nät via fiber

 

Kommunikationsoperatören Zitius  hanterar hela tv- och bredbandsutbudet för våra fastigheter i det "öppna nätet", via en och samma portal som heter Zmarket. Förändringen kommer att föra med sig ökad kvalitet, valfrihet och datahastighet. Det "öppna nätet" levereras genom fiber fram till det nätverksuttag som finns i din lägenhet. När din lägenhet är klar för öppet fibernät får du tillgång till allt detta samt digital-tv från Telia och 1 Mbit/s internettjänst gratis.

Tillgång till kollektiv digital-tv från Telia. Klicka här för att se vad som ingår i Telia TV.

Haninge Bostäder har tecknat kollektivt avtal och erbjuder dig som boende digital-tv från Telia som ingår i ditt boende. En box från Telia ingår gratis.

Tillgång till 1 Mbit/s internettjänst

Alla hyresgäster hos Haninge Bostäder kommer även att få tillgång till kostnadsfri internetuppkoppling med en hastighet på 1 Mbit/s.

 

3 sätt att snabbt komma igång med din fiberuppkoppling:

Koppla in dig och välj direkt: Ta en nätverkskabel och koppla in i fiberuttaget, surfa sedan in på zmarket.se och välj bland de tjänster inom bredband, TV, telefoni som finns i ditt lokala nät.

Ring till Bredbandsrådgivaren: Behöver du mer information om vad som passar just dig bäst, ringer du 010-130 79 79. Bredbandsrådgivaren är en opartiskt rådgivare.

Ring direkt till tjänsteleverantören: Om du redan vet vilken tjänsteleverantör du vill ha, kan du ringa direkt dit och få hjälp med att komma igång.

Länkar till nyttig information:

Zmarket                                        Frågor och svar

Telia-TV                                        Bredbandsrådgivaren

Köpguide                                      Inkopplingsguide

Hjälp att beställa                         Beställa